Actueel

TERUG NAAR OVERZICHT

Netwerkmeeting coach-ondersteuners cliëntenraden RIBW/GGz

19-10-2016
Dinsdag 15 november vindt er een netwerkmeeting plaats voor coach-ondersteuners van cliëntenraden van RIBW's en GGz. De rode draad van deze netwerkmeeting is ‘V&V&V’. Wat betekent vernieuwing-verbinding-verandering voor jou als coach-ondersteuner, hoe geef jij hier invulling aan, wat zijn jouw energiegevers en energievreters? 
Silogie
Ingrediënten 
-Ontmoeting en inspiratie 
-Verbreden van je netwerk en leren van en met collega’s
-Verdiepen van je vakgebied en in gesprek over actuele thema’s 

Vernieuwing-Verbinding-Verandering
Er is de afgelopen 1½ jaar veel veranderd in de ggz-zorg. De decentralisaties en hervormingen van de langdurige zorg zijn doorgevoerd. Gemeenten zijn een belangrijke gesprekspartner geworden. Veel partijen werken aan vernieuwing, bijvoorbeeld door het zoeken naar nieuwe verbindingen, het invoeren van zelfsturende of zelforganiserende teams. Cliëntenraden verleggen hun focus van interne naar externe gerichtheid. Deze veranderingen raken ook het werk van de coach-ondersteuner. 


Voor wie
Coach-ondersteuners van cliëntenraden RIBW en Ggz

Wanneer 
Dinsdag 15 november 2016, van 10.00 – 16.00 uur

Aanmelden 
Meld je aan via www.alicemakkinga.nl en klik op netwerkmeeting 15 november ’16 voor het aanmeldingsformulier. 
Je ontvangt het definitieve programma, deelnemerslijst, etc. een week voor de netwerkmeeting. 

Locatie
De Malerij vind je aan de Paasvuurweg 7a in Epe. Deze locatie beschikt ook over een B&B. Mocht je een voorovernachting willen boeken, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met www.silogie.nl of mailen naar info@silogie.nl. Geef aan dat je deelneemt aan de netwerkmeeting, je krijgt dan 10% korting op de overnachting. 

Kosten
Voor de organisatie van deze netwerkmeeting, koffie, thee, lunch etc. vraag ik een bijdrage van € 95,- per persoon (incl. btw). Na aanmelding ontvang je de factuur.