RIBW Alliantie Kennisnet

Het RIBW Alliantie Kennisnet is bedoeld voor alle medewerkers van onze lid instellingen. Op het kennisnet worden berichten en oproepen geplaatst die relevant zijn voor onze sector en beroepsgroep. Doel is om kennis en informatie met elkaar te delen. Daarnaast willen wij faciliteren in het ontwikkelen van het netwerk: weten wie wat doet en vindbaar zijn voor elkaar.

Hoe werkt het?
Als je lid bent van het Kennisnet kun je berichten en oproepen volgen rondom verschillende thema’s en onderwerpen. Je abonneert je vrij eenvoudig op een of meerdere interessegebieden. Als je bent ingelogd krijg je dan ook alleen de berichten aangeboden die passen bij jouw interesses. Deze interessegebieden kun je voortdurend aanpassen.

Automatisch bericht
Je hoeft niet dagelijks op het kennisnet te komen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op jouw vakgebied. Op het moment dat er een bericht wordt geplaatst dat past in jouw interessegebieden, ontvang je een email-bericht. Je kunt zelf instellen of je zo’n bericht direct of een keer per week/maand wilt ontvangen.

Wie doet wat?
Naast het volgen van ontwikkelingen kun je zien wie wat doet binnen de organisaties. Van alle leden van het intranet is er een eenvoudig profiel te vinden. Je kunt nu direct zien wie je vakgenoten zijn en deze mensen volgen maar ook een bericht of oproep sturen.

Zelf berichten plaatsen
Je kunt ook zelf berichten plaatsen. Heb je zelf ontwikkelingen te melden, of organiseer je een interessante bijeenkomst. Plaats het bericht op het kennisnet, geef aan bij welke interessegebieden het thuishoort….en iedereen die het weten moet kan het lezen.

Inloggen

Vraag een account aan