Actueel

TERUG NAAR OVERZICHT

Innovatiemagazine Scratch is uit

06-06-2016
Deze week ligt Scratch, het magazine met vele mooie innovaties binnen de RIBW Alliantie, op de mat bij alle instellingen. Met dit magazine kunnen cliënten en medewerkers kennis maken met innovaties op andere plekken in het land. 
Scratch2
Scratch is bedoeld als een startpunt voor uitwisseling van innovaties aan de hand van het Golden Ticket dat om het magazine gewikkeld zit. Elke instelling pakt dit op haar eigen manier aan. Houd de interne communicatie dus goed in de gaten!

Een papieren magazine heeft echter een beperkt bereik en de innovaties die hierin staan, zijn net iets te mooi om ze niet ook breder te delen. Bijvoorbeeld met ketenpartners. Om die reden heeft Scratch ook een digitale variant. Deze is te benaderen via de QR-codes in het magazine, of via http://www.ribwalliantie.nl/innovatiekracht

Verder delen
De digitale versie van Scratch biedt een aantal mooie extra’s. Zo kun je het volledige magazine downloaden als PDF. Maar je kunt ook de afzonderlijke artikelen per instelling oproepen en downloaden. Verder kun je pagina’s delen via LinkedIn of Twitter met een simpele druk op een knop onderaan de pagina.

De digitale versie van Scratch krijgt mogelijk een rol in de fase van uitwisseling: we laten zien wat de uitwisseling aan mooie resultaten oplevert en wat dit betekent voor innovatiekracht. Op 7 juli komt het Aanjaagteam bijeen met alle contactpersonen om de uitwisselfase daadwerkelijk handen en voeten te geven. Meer informatie over het programma van 7 juli volgt in de volgende nieuwsbrief!