Actueel

TERUG NAAR OVERZICHT

14 juni: netwerkmeeting coach-ondersteuners cliëntenraden

10-05-2016

Er is de afgelopen 1½ jaar veel veranderd in de ggz-zorg. De decentralisaties en hervormingen van de langdurige zorg zijn doorgevoerd. Gemeenten zijn een belangrijke gesprekspartner geworden. Veel partijen werken aan vernieuwing en/of zoeken naar nieuwe verbindingen. Cliëntenraden verleggen hun focus van intern naar externe gerichtheid.

Silogie

Al deze veranderingen raken ook het werk van de coach-ondersteuner. De rode draad van deze netwerkmeeting is ‘Verbinding & Vernieuwing’. Wat betekent verbinding & vernieuwing voor jou als coach-ondersteuner, hoe geef jij hier invulling aan, wat zijn voor jou energiegevers en wat energievreters?

Ingrediënten
Ontmoeting en inspiratie 
Verbreden van je netwerk en leren van en met collega’s
Verdiepen van je vakgebied en in gesprek over actuele thema’s

Voor wie
Coach-ondersteuners van cliëntenraden RIBW en Ggz

Wanneer
Dinsdag 14 juni 2016, van 10.00 – 16.00 uur

Aanmelden
Meld je aan via www.alicemakkinga.nl. Klik op netwerkmeeting 14 juni ’14. Daar tref je het aanmeldingsformulier. Je ontvangt het definitieve programma, deelnemerslijst, etc. een week voor de netwerkmeeting.

Locatie
De Malerij vind je aan de Paasvuurweg 7a in Epe. Deze locatie beschikt ook over een B&B. Mocht je een voorovernachting willen boeken, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met www.silogie.nl of mailen naar info@silogie.nl. Geef aan dat je deelneemt aan de netwerkmeeting, je krijgt dan 10% korting op de overnachting.

Klik hier voor het programma (pdf).